Danksies.com

Danksies .com the dankest store er navnet på nettsiden jeg lagde. Her kan man shoppe klær. Egentlig ønsket jeg å lage en nettside til appen min (PizzaStoppings), men det viste seg å være nærmest umulig på grunn av appens avhengighet til ekte lokasjoner og Google Maps.

Jeg synes at oppgaven var veldig vanskelig, fordi det er så lett å gjøre små feil som resulterer i at hele nettsiden kapitulerer. Likevel, jeg har jobbet hardt og lenge (selv om det kanskje ikke ser sånn ut), og er ok fornøyd med resultatet, selv om jeg skulle ønske jeg ikke måtte bruke så mye tid med å debugge json-filen min.

Design: Jeg er ikke kjempefornøyd med layoutet på siden min, men logoen er jeg svært fornøyd med. Eneste klagen jeg har på logoen er at jeg i ettertid kanskje kunne valgt en annen font til “DS”.

Funksjonalitet: Siden fungerer. Det er vel så langt jeg kom med den. Det var kanskje litt dårlig timing på utleveringen av oppgaven på grunn av en mengde prøver samt eksamen.

18870448_741910139303431_584936915_o.png

 

Hvis jeg skal konkludere vil jeg si at oppgaven var interessant. Vi fikk kanskje en smule for kort tid, og jeg kunne absolutt trengt litt mer hjelp enn det jeg fikk.

Nettsiden min er kanskje ikke den peneste å se på; jeg burde vel brukt litt mindre tid i Adobe Illustrator, og litt mer tid for å gjøre layoutet finere på selve siden, men men…

Linken til min nettside:

http://elevweb.akershus-fk.no/~haau1603/it1/siste_prosjekt/Uke_18/firsty.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s